Najprej vas lepo pozdravljamo iz našega Doma na Tereziji in Enote v Preboldu.

Dolgo časa smo ostali zdravi, vendar je žal virus znova našel svojo pot  v naš Dom v Trbovljah.

Skupaj z domsko zdravnico Darjo Logar, dr. med. in  zdravnico  Alenko Forte, dr. med.,  kot regijsko predstavnico  s strani Ministrstva za zdravje, regijsko epidemiološko koordinatorko, gospo Vesno Jurkošek ter strokovnimi delavci v Domu odločili, da smo za stanovalce, ki so bili pozitivni ob brisu na virus COVID-19 začasno uredili njihovo bivanje v prostorih knjižnice Antona Slomška v stavbi Župnijske cerkve svete Marije v Trbovljah. Prostorsko pa smo tudi znova aktivirali  rdečo cono v samem Domu.

V prostorih zunanje rdeče cone, kakor tudi notranje cone za naše stanovalce skrbi naš strokovno usposobljen tim, skupaj z zdravnico Darjo Logar, dr. med.

Stanovalci se dobro počutijo. Poskušamo jim približati prijetno in varno bivanje, podobno bivanju, kot so ga bili deležni v našem Domu.

Začasno bomo z obiski prenehali, lahko pa se dogovorite za obisk pod balkonom 

na telefonsko številko 035653337 ali po e-pošti socialna.sluzba@dufs.eu.

Za informacije o zdravstvenem stanju stanovalcev smo dosegljivi na telefonsko številko 03 563 363(ambulanta) oziroma:

stanovanjski del doma 031 674 339,

negovalni del doma 040 131 178.

Pakete  lahko dostavite do recepcije doma, jih tam odložite na pripravljen prostor. Z veseljem jih bomo dostavili, do vaših svojcev.

Zahvalila bi se vsem stanovalcem za potrpežljivost, vsem našim sodelavkam in sodelavcem, ki so zopet izkazali neverjetno požrtvovalnost in humanost, ob tem nevšečnem dogodku,  kakor tudi vso strokovnost, ki jo predajajo vsem našim stanovalcem v Domu in tudi v naši zunanji rdeči coni.

Zmagali smo v prvem valu in ravno tako bomo preživeli  tudi ta val virusa covid-19.

Ravno tako bi se želela zahvaliti vsem svojcem naših stanovalcev, s katerimi nam je uspelo dolgo časa ostati zdravi in se jim za vso pozitivno podporo zahvaljujem.

Direktorica Danica Hren, stanovalci in zaposleni Doma upokojencev FS na Tereziji.

Spoštovani svojci in obiskovalci Doma Trbovlje in Enote Prebold!
Skip to content